Update rondom Corona

Beste Bedoleden,

Het zijn bizarre tijden. Het Coronavirus heeft wereldwijd veel impact op de gezondheid van mensen. Ook hetgeen wat tot voor kort als normaal werd beschouwd, is niet meer mogelijk doordat fysiek persoonlijk contact zoveel mogelijk vermeden moet worden. Dat dit vergaande consequenties heeft voor alles en iedereen is inmiddels wel duidelijk geworden.

Wat betekent dit voor Bedo?
Zoals jullie weten zijn alle trainingen en wedstrijden afgelast. Het NHV heeft inmiddels laten weten dat de competities niet worden uitgespeeld en dat er geen kampioenen zijn dit jaar.
Op dit moment is het nog onduidelijk of de sporthal na 1 juni weer open gaat. Zodra er meer bekend is, zal dit via de trainers/coaches app worden gecommuniceerd.

Verder is het geplande jeugduitje inmiddels geannuleerd en zal er bekeken worden wanneer het jaarlijkse beachhandbaltoernooi zal plaatsvinden; voor of na de zomervakantie. Ook heeft het bestuur samen met de kampcommissie de moeilijke beslissing genomen om het 35 jarig jubileum kamp dat in het weekend van 13 en 14 juni gepland stond, met 1 jaar uit te stellen naar 2021.

Om onze leden tegemoet te komen in deze moeilijke tijd, is besloten om de inning van de contributie voor het 2e kwartaal met 1 kwartaal te pauzeren. Deze zal dan mogelijk verrekend worden met de contributie van kwartaal 3, afhankelijk van hoe een en ander zich ontwikkelt rondom het Coronavirus en de adviezen van de overheid en RIVM.

Tenslotte wensen wij iedereen heel veel sterkte toe de komende weken en hopen dat iedereen gezond blijft.

Namens het bestuur,
Rogier van Sambeek