Reis per bus met Heren 1 naar de bekerfinale.

Op 19 mei speelt Heren 1 in de Brabantse bekerfinale tegen Bouwcenter Centen HV Wanroij in Wanroij. De Heren kunnen alle ondersteuning en aanmoediging gebruiken. Het is mogelijk om met de selectie per bus af te reizen naar Wanroij. De bus vertrekt om 16:00 uur op het Heuvelplein. De kosten bedragen 10 euro (betalen kan bij vertrek). Let op, dit is exclusief eventuele entree in de sporthal in Wanroij. Deze prijzen zijn niet bekend.

Voorafgaand aan de wedstrijd van de heren kan de finale van de Dames bekeken worden. Om 18:00 uur begint de wedstrijd van de Heren. We verwachten om 21:00 uur weer terug te zijn in Beek en Donk. Wil je met de bus mee? Opgeven kan bij Bart van Kempen via app (niet bellen) op 06-10097492 of per e-mail op cgj.van.kempen@gmail.com. Let op: VOL = VOL! Dus geef je tijdig op.