Programma Handbaltoernooi

Komende zondag, 18 september, is het weer zo ver. Dan vind wederom het Handbaltoernooi Beek en Donk plaats. Dit toernooi is een samenwerking tussen HV Bedo en KPJ Beek en Donk.

Met meer dan 40 teams belooft het een mooie dag te worden. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Het complete programma is via onderstaande link te downloaden. Alle wedstrijden zullen gespeeld worden op gras op het sportveld bij clubhuis ‘De Zwink’ aan de Heereindsestraat te Beek en Donk. Uiteraard zijn toeschouwers ook welkom om een kijkje te komen nemen en hun favoriete teams aan te moedigen.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die zaterdag mee willen opbouwen en vrijwilligers die zondag willen fluiten. Meld je hiervoor bij iemand van de organisatie.

Poule indeling toernooi 2011

Programma toernooi 2011

Voor verdere inlichtingen betreffende het handbaltoernooi kunt u terecht bij Ton de Koning (06-52068016) of mailen naar handbaltoernooibeekendonk@hotmail.com.