Nieuwjaarsborrel

Het bestuur nodigt alle leden en ouders uit voor onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel.
Deze zal plaats vinden op zondag 8 januari 2012 in sporthal D`n Ekker.

Tussen 13.30 uur en 17.00 uur is iedereen welkom in de kantine om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar te wensen en kan onder genot van een drankje ook nog gekeken worden naar de wedstrijd van heren 2 die om 13:30 uur begint. Uiteraard zijn er in de ochtend ook al diverse mooie wedstrijden te bekijken. Om 15.00 uur zal het glas geheven worden om te proosten op een gelukkig en sportief 2012.

Tijdens deze middag zal er ook een spectaculaire veiling zijn waarin verschillende items uit de geschiedenis van BEDO onder de hamer gaan. Houd de site in de gaten voor meer info over de verschillende veiling stukken.

Zorg dat je erbij bent!

One thought on “Nieuwjaarsborrel

1. Pingback: www.HVBEDO.nl » Blog Archive » Spetterende veiling op de nieuwsjaarborrel

Comments are closed.