Verenigingsinformatie

H.V. BEDO is een vereniging die ruim 100 leden telt. Het mag duidelijk zijn dat BEDO een afkorting is voor “Beek en Donk”. Handballen is natuurlijk het voornaamste doel, maar binnen de vereniging wordt ook tijd en aandacht besteed aan andere activiteiten. Binnen de vereniging is een globale verdeling te maken in vier groepen.

Ten eerste hebben we een bestuur dat er voor zorgt dat de club op organisatorisch niveau draaiende wordt gehouden. Zij zorgen er o.a. voor dat de teams deel kunnen nemen aan een competitie, dat de club financieel rond komt en dat er ruimte is voor diverse activiteiten.

Hierbij wordt het ondersteund door verschillende werkgroepen die helpen in het organiseren en opzetten van allerlei activiteiten, zodat er naast het handbal tijd wordt besteed aan andere leuke dingen. Ook is er een aparte werkgroep die het keer op keer presteert om een grandioos clubblad samen te stellen, “De Vrije Worp”. Hierin worden alle nieuwtjes gepubliceerd, staan de wedstrijdverslagen, de ranglijsten, het handbal-programma en tal van leuke spelletjes en verhalen.

Daarnaast hebben we een scala aan trainers en coaches die een groot deel van hun vrije tijd besteden aan het trainen en motiveren van onze handballers(sters).

De grootste groep zijn de leden die op maandag- en woensdagavond gezellig komen trainen in Sporthal D’n Ekker. In het weekend wordt er door de teams gestreden voor een overwinning en een plaats in de ranglijsten.

Het is duidelijk dat deze groepen niet gescheiden worden door een strakke lijn. Een deel van het bestuur behoort ook tot de actief spelende leden, net als de trainers en coaches. Ook de commissies bestaan voornamelijk uit rasechte handballers. Iedereen is van harte welkom om een functie binnen de club te vervullen. Heb je interesse? Aarzel dan niet en meld je gewoon even bij het bestuur of bij je trainer/coach. Die stuurt je dan wel door naar de goede persoon.