Clubpresentatie 2018

Op zondag 23 september vindt in Sporthal D’n Ekker de Presentatiedag van Handbalvereniging Bedo plaats. Alle jeugd- en seniorenteams worden gepresenteerd in hun nieuwe tenue. Daarnaast speelt om 13.30u Dames 1 een presentatiewedstrijd en speelt Heren 1 om 16.00u hun presentatiewedstijd. Tussen de wedstrijden in neemt de jeugd deel aan een bewegingsclinic gegeven door Fysiotherapie Kemps en Rijf en worden de sponsoren in het zonnetje gezet. De presentatiedag start om 11.30u in Sporthal D’n Ekker en wordt om 18.00u afgesloten met een BBQ bij Café Thuis in Beek en Donk.

Meer informatie staat op onderstaande flyer. LET OP: in tegenstelling wat de flyer vermeldt, begint de dag al om 11:30 met een oefenwedstrijd van de Heren A-jeugd. Deze wedstrijd werd gepland nadat de flyers al gedrukt waren.